Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Størstedelen af shops på nettet tilbyder nu om dage en række forskellige leveringsmidler. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter pakken når der er tid til det. Den er nemlig usædvanlig praktisk, samt mange gange tillige den mindst kostelige leveringsløsning.

Temmelig mange internet shops udlover dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, som imidlertid er betinget af at du bestiller tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få pakken fikset forud for at pakkepersonalet har fri.

Indtil flere internet foretagender frembyder portofri levering, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du bestiller for et fastslået beløb. Derudover skal du gribe den mindst kostelige fragtmulighed, som typisk – hvad end man opholder sig ved Herning, Nakskov eller Gilleleje – vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

E-handel vokser og vokser

Det er usædvanlig gnidningsløst for os alle at søge sig frem til priser på flere e-shops hos www.herreliv.dk og ergo har utallige internet handler i Danmark set sig tvunget til at tvinge salgspriserne på deres produkter – til piger og drenge, men også til voksne – helt i bund, og endda nogle gange sikre levering uden beregning.

Trods dette kan det alligevel blive udbytterigt at studere nogle enkelte internet webshops efter tilbud inden du bestiller, så man er sikret at modtage den mindst kostelige pris.

Man må trods alt være så påpasselig, at hvis en webshop markedsfører varer til en udsalgspris der anses for helt ekstremt favorabel, så er det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig e-handler. Køb med gængse betalingskort er dog omfavnet af en orden, som dækker dig som køber overfor snydagtige online virksomheder.

Inden nogen bestiller hos en netshop bør man for at være sikker tage stilling til butikkens regler, det er dog i reglen et omfattende projekt.

En anden mulighed kan være at efterse om e-shoppen er e-mærket, hvilket bør være en forsikring om at online forretningen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, tillige med at netshoppen lejlighedsvis overværes af jurister som har indsigt i vilkårene. Dette er en god chance for support, såfremt du udsættes for problemer med din handel.

Tjek hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket

Trustpilot bringer dig en række gode løsninger til at inspicere diverse forhenværende forbrugeres domme og herved anbefaler vi, at du læser internet virksomhedens kritik før du shopper.

Facebook tilbyder på samme måde de facto stabile genveje til at få indblik i e-handlens troværdighed. Derudover møder vi en række webshops som giver kunderne mulighed for at publicere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også kan drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Dette website er finansieret af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med nogle forskellige online varehuse og promoverer butikkernes varer, og indkasserer provision når du laver et indkøb.

Vejledning vedrørende varer og firmaer på nettet opdateres løbende, men vi kan ikke stilles ansvarlig for modifikationer der kan være udført efter at vi senest opdaterede websitets data.