Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En række internet butikker udlover i øjeblikket et bredt udvalg af fragttyper. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når du har lyst. Fragttypen er jo super fleksibel, og tit ligeledes den billigste form for levering.

En del webbutikker frembyder dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre, hvilket er afhængig af at ordren indsendes før et fast klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produktet på posthuset forinden de lageransatte holder fyraften.

Nogle få internet forhandlere frembyder fragt uden betaling, men oftest kræves det at man bestiller for en fastsat sum. Desuden burde man tage den mest betalelige fragttype, hvilket typisk – ligegyldigt om man befinder sig tæt på København, Frederikshavn eller Hørning – er at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted.

Leveringstiden er jo temmelig udslagsgivende

Det er vældig bekvemt for almindelige dødelige at finde de bedste priser fra diverse e-forhandlere på efteuddannelse.dk og for det har utallige internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at nedskære salgspriserne på en række af deres produkter – til børn, og tillige også til voksne – en hel del, og endda nogle gange yde portofri fragt.

Trods dette kan det til hver en tid være lønsomt at besigtige visse internet forretninger efter tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at modtage den billigste pris.

Du bør imidlertid være klar over, at i tilfælde af at en internet handler udlover et produkt til salg for en salgspris som anses for uendeligt letkøbt, kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte webshop. Kortkøb er heldigvis inkluderet i en lovbestemmelse, som passer på folk imod falske internet varehuse.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du vil dække beløbet over en periode.

Inden nogen shopper i en e-handler bør de uden tvivl overveje webbutikkens handelsaftale, men det er normalt ikke super spændende.

Et nemmere alternativ kunne måske være at bemærke om e-butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at webshoppen adlyder de gældende danske regler, foruden at netbutikken jævnligt besigtiges af eksperter der behersker de gældende love. Dette er en god lejlighed til at få bistand, for så vidt du møder vanskeligheder i forbindelse med din handel.

Tilses af fagmænd som forstår retningslinjerne

Trustpilot yder egentlig ærlige løsninger til at sondere ganske mange øvrige køberes observationer og herved er det smart, at du gransker e-forhandlerens anmeldelser før du handler.

Facebook medfører på samme måde adskillige hæderlige chancer for at få kendskab til e-forretningens troværdighed. Tilmed ser vi en række e-shops som tilbyder kunderne at frembringe en vurdering af deres køb, som ligeledes kan bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Hjemmesiden er finansieret af reklameindtægter. Vi har aftaler med et hold af forretninger på nettet da vi markedsfører butikkernes produkter, og tjener provision forudsat en af de besøgende på vores hjemmeside realiserer et indkøb.

Orientering vedrørende produkter og internet firmaer understøttes tit, men man kan ikke stille os ansvarlig for ændringer der kan være iværksat siden vi sidst opdaterede websitets informationer.