Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En række e-butikker frembyder nu om stunder et hav af forskellige leveringsmodeller. En af de mest benyttede er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Metoden er altså vældig enkel, og tit tilmed den billigste leveringsmulighed.

En række internet foretagender yder dag-til-dag levering på mange af deres varenumre, men vær påpasselig da det afhænger af at transaktionen realiseres forud for et givent tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen afsted inden pakkepersonalet får fri.

Nogle få internet handler yder gebyrfri levering, men i reglen kun hvis der købes for et konkret beløb. I øvrigt bør du vælge den billigste mulighed for fragt, hvilket ofte – ligegyldigt om du bor i Aarhus, Ikast eller Ebeltoft – vil blive at få kørt dine varer til et udleveringssted.

Enkelte internet butikker tilbyder gratis levering

Det er jo meget problemfrit for folk at søge information om priser i blandt diverse internet butikker i Danmark og for det har mange e-forretninger set sig tvunget til at nedbringe priserne på deres varer – til børn, samt også til voksne – enormt, og endda nogle gange love levering uden betaling.

Dog kan det stadigvæk være nyttigt at studere en række internet firmaer efter tilbud før du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.

Du må trods alt ikke undervurdere, at ifald en shop på nettet udbyder deres varer for en salgspris som virker ufattelig fordelagtig, så kunne det ofte være en varsel om en svindel internet forhandler. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en retningslinje, som garanterer køber overfor falske internet virksomheder.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale betalingen i flere bidder.

Før nogen bestiller hos en online webshop kunne man i virkeligheden gennemløbe webshoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende projekt.

Et andet alternativ kunne derfor være at se nærmere på om e-handlen er godkendt af e-mærket, hvilket almindeligvis er en indikator for at webbutikken overholder dansk lovgivning, foruden at e-shoppen tit efterses af specialister som er meget fortrolige lovene på området. Det giver dig anledning til bistand, hvis du udsættes for problemer ved din handel.

Yderligere foreslåes det at kunden er påpasselig med de fundamentale vilkår i forbindelse med bestillingen, f.eks. den returrettighed online shoppen tilbyder. På grund af dette er det også afgørende, at man når som helst bibeholder sin faktura, så man senere kan eftervise sin shopping, ligegyldigt om du er på udkig efter varer til en dreng eller pige.

De ældre handler på online butikker

Trustpilot byder på uden sammenligning uafhængige løsninger til at evaluere en længere række nuværende konsumenters betragtninger og derfor er det klogt, at du udforsker internet forretningens bedømmelser inden du shopper.

Facebook genererer også stort set hæderlige muligheder for at få et kig ind i e-handlens kundefokus. I øvrigt er der mange e-butikker hvor folk kan aflevere en evaluering af ordreforløbet, som desuden kan udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Vejledning omkring produkter og online webshops i Danmark understøttes rutinemæssigt, men vi kan desværre ikke garantere imod modifikationer der eventuelt er udført siden vi sidst opdaterede de anvendte oplysninger.