Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Temmelig mange firmaer på nettet yder efterhånden mange forskellige fragttyper. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Muligheden er jo usædvanlig let gængelig, og typisk tilmed den mest letkøbte leveringsmåde.

Antal dages levering kan vise sig at være super central i tilfælde af at man har brug for dine nye varer inden for kort tid, og af den grund er det fuldt ud på sin plads at du checker den anslåede leveringsdato på det pågældende produkt.

Masser af shops på nettet præsterer 1 hverdags levering på deres primære varer, men som imidlertid er betinget af at der bestilles inden et besluttet tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen sendt afsted før de logistikansatte tager hjem.

Nogle enkelte netbutikker frembyder fragt uden beregning, men ofte afkræver det at du bestiller for et præcist beløb. Ellers bør du overveje den billigste slags levering, der mange gange – uafhængig om du opholder sig nær Herning, Birkerød eller Struer – vil blive at få kørt din ordre til et udleveringssted.

Leveringstidspunktet er selvfølgelig yderst afgørende

Det er jo rigtig ukompliceret for almindelige dødelige at finde information om priser på tværs af internet virksomheder og på grund af dette har de fleste online forretninger ikke kunne slippe for at nedbringe prisniveauet på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, og desuden også til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange præstere fragt uden beregning.

Derfor kan det ikke desto mindre være gavnligt at undersøge diverse online virksomheder efter udsalg forinden du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at antage den laveste pris.

Du må bare være obs på, at når en online virksomhed tilbyder en vare for en udsalgspris som kan virke helt fantastisk gunstig, så kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uægte butik. Køb med gængse betalingskort er dog en del af en retningslinje, der sikrer køber overfor snydagtige internet butikker.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, såfremt du agter at honorere betalingen over et længere tidsrum.

Ses til af specialister som har meget erfaring med lovgivningen

Før nogen shopper i en internet virksomhed bør man i princippet kigge på netshoppens vilkår, det er dog oftest ikke videre interessant.

Et alternativt forslag kan være at undersøge om webbutikken er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en indikation om at e-firmaet overholder de officielle regler, og at online virksomheden jævnligt besigtiges af jurister der har megen viden om de gældende love. Desuden får du lejlighed til hjælpende service, når du får dilemmaer ved dit køb. Se mere på dette link.

Et signal om at internet butikken overholder de officielle regler

Trustpilot genererer en række troværdige genveje til at dechifrere en længere række nuværende kunders domme og herved er det prisværdigt, at du iagttager netbutikkens kritik forud for at du lægger din bestilling.

Facebook byder på ydermere fuldkommen troværdige genveje til at få kendskab til online webshoppens kundefokus. I øvrigt er der en del online outlets hvor du kan nedfælde en anmeldelse af virksomhedens service, som også burde bruges til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Denne hjemmeside er finansieret af annonceindtægter. Vi har et tæt samarbejde med en samling af internet shops i Danmark i form af at vi fremviser virksomhedernes varer, og indkasserer provision om vores brugere fuldfører en transaktion.