Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mange e-firmaer giver på nuværende tidspunkt mange forskellige leveringsmidler. En af favoritterne er nu om dage afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo i høj grad gnidningsløs, og ofte endvidere den mest letkøbte løsning til levering.

En hel del internet varehuse stiller udsigt til 1 hverdags levering på de fleste varenumre, men vær obs på at det stiller krav om at bestillingen køres igennem forinden et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produktet afsendt forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle internet webshops yder gratis levering, men ofte kun ifald du køber for en konkret sum. Desuden kan man snuppe den mest betalelige mulighed for levering, der ofte – hvad end man bor nær Køge, Dragør eller Hadsten – vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

Kigges til af specialister der behersker de gældende vilkår

Det er efterhånden usædvanlig nemt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på diverse forhandlere på nettet og derved har massevis af forretninger på nettet set sig tvunget til at presse salgspriserne på produkterne – til juniorer, samt til herrer og damer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange love gratis levering.

Derfor kan det stadigvæk være gavnligt at inspicere en række e-forretninger efter tilbud forud for at du shopper, så man er tryg ved at skaffe sig den billigste pris.

Man bør dog være obs på, at når en internet handler afsætter varer til en udsalgspris som kan ses som enormt gunstig, så kunne det ofte være et kendetegn på en fup e-forhandler. Betalinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en foranstaltning, der værner dig som kunde imod svindlende online outlets.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du agter at klare regningen senere.

Forinden folk bestiller i en e-butik bør man de facto skimme virksomhedens handelsbetingelser, dog er det naturligvis ikke super interessant.

Et andet forslag kunne derfor være at efterse hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en erklæring om at e-handlen retter sig efter de danske retningslinjer, foruden at shoppen af og til overvåges af sagkyndige som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, hvis du udsættes for problemer i forbindelse med din ordre. Hjemmeside.

Tilsvarende anbefales det at kunden er obs på de mest essentielle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med transaktionen, som eksempelvis hvilken ombytningsret online forretningen garanterer. På grund af dette er det samtidig afgørende, at man stadig sikrer ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne dokumentere sin shopping, uafhængig om man er på indkøb til en mand eller kvinde.

Tilses af specialister der er meget fortrolige bestemmelserne på området

Trustpilot genererer regulære fine chancer for at gennemrode diverse øvrige konsumenters erfaringer og på grund af dette tilråder vi, at du eftersøger internet firmaets anmeldelser forud for at du handler.

Facebook tilbyder lige så vel visse fantastiske løsninger til at få indsigt i e-forretningens popularitet. Foruden det møder vi endda netbutikker som tilbyder folk at registrere en anmeldelse af virksomhedens service, som lige så vel må tages i brug til at bedømme kundernes tilfredshed.

Vores side finansieres af reklamer. Vi har aftaler med et hold af outlets på nettet i Danmark hvor vi promoverer deres varer, og tager godtgørelse såfremt en af vores brugere fuldfører en handel.