Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Flere netshops tildeler til alt held et hav af forskellige leveringsmåder. Den mest almindelige er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når du har lyst. Leveringsmetoden er altså super fleksibel, og desuden ydermere den mest prisbevidste løsning til levering.

Leveringshastigheden er selvfølgelig rigtig afgørende forudsat man behøver din ordre øjeblikkeligt, og herved er det komplet klogt at vi efterser den forventede leveringsdato på den vedkommende vare.

En del e-forretninger udlover 1 hverdags levering på mange af deres produkter, men glem ikke at det beroer på at ordren gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produktet på posthuset forinden logistikmedarbejderne får fri.

En hel del internet varehuse tilbyder levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du bestiller for et præcist beløb. Desuden skal du snuppe den mindst kostelige fragtmetode, som ofte – uafhængig om du er i Randers, Frederikssund eller Hundested – vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

I høj grad overkommeligt for købere at søge information om priser

Det har vist sig at være særdeles bekvemt for forbrugerne at søge information om priser på tværs af e-forhandlere og altså har de fleste webbutikker været presset til at at nedsætte salgsværdien på en række af deres produkter – til drenge og piger, og yderligere også til herrer og damer – helt i bund, og endda nogle gange byde på fragt uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid være rentabelt at efterse flere internet selskaber efter tilbud forinden du handler, således at du er sikret at få den skarpeste pris.

Man bør lige meget hvad være klar over, at ifald en shop afhænder deres produkter til salg for en pris som kan virke ubegribelig gunstig, så burde det i nogle tilfælde være et bevis på en bedragerisk e-forretning. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af en vedtægt, der redder folk imod uægte online forretninger.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du vil afdrage omkostningerne over en længere periode.

Forud for at nogen køber i en internet shop kunne man sådan set skimme shoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke særlig sjovt.

Et nemmere alternativ kan være at tjekke hvorvidt internet firmaet er e-mærke godkendt, siden det typisk er en tryghed om at internet forretningen forstår de gældende danske regler, foruden at butikken fra tid til anden tilses af fagmænd som behersker de gældende vilkår. Dette er desuden din lejlighed til at få bistand, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din shopping.

Dertil er det at foretrække at køber er påpasselig med de fundamentale vedtægter gældende for handlen, eksempelvis den returrettighed butikken tilbyder. I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk sikrer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan eftervise sit køb, ligegyldigt om man er på udkig efter produkter til en kvinde eller mand.

I høj grad simpelt for alle og enhver at søge sig frem til priser

Trustpilot præsterer fuldt ud udmærkede løsninger til at gennemsøge flere aktuelle forbrugeres observationer og derfor er det prisværdigt, at du kigger på internet shoppens vurderinger før du placerer din ordre.

Facebook leverer lignende absolut gode muligheder for at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed. Desuden er der nogle online webshops hvor det er muligt at nedfælde en omtale af virksomhedens service, hvilket tilmed burde tages i brug til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Oplysninger angående produkter og e-forretninger værnes om hele tiden, men vi kan ikke give garantier imod ændringer der er blevet lavet siden sidste opdatering af vores data.